lunes, 22 de diciembre de 2014

Un dia màgic

Foto: @nacho_rcde

Més de mil nens i nenes s'han acostat al Power8 Stadium per gaudir, un any més, de la Festa Nadalenca del RCD Espanyol, una de les accions socials més esperada per les famílies blanc-i-blaves i que s'ha convertit en una cita ineludible per a la nostra massa social més jove. Els pericos més petits han viscut una jornada de felicitat plena en què han gaudit d'una infinitat d'activitats i han tingut l'oportunitat d'experimentar un fragment de les festes en blanc-i-blau.


Des de primera hora del matí s'han organitzat diverses activitats per als nostres petitons, que s'ho han passat d'allò més bé en els inflables. Molts també han aprofitat per demostrar les seves habilitats artístiques i participar en el concurs de dibuix organitzat per la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) o pintar-se la cara amb els colors blanc-i-blaus. Per carregar energia, una mica de bon xocolata. I, per completar una matinal de somni, el Tió Perico, que no ha parat d'expulsar regals per a tots els nens.

Per descomptat, la nostra mascota Perico s'ha estat tot el dia amb els aficionats animant la jornada i fotografiant-se amb tots ells. Alguns també han aprofitat la promoció del Tour RCDE i han visitat tots els racons del Power8 Stadium, on els nostres jugadors i tècnic ens fan vibrar cada 15 dies. El president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha volgut estar un any més amb els participants d'aquesta festa i desitjar unes bones festes a tots.




La Festa Nadalenca perica no es podria haver celebrat sense la col•laboració desinteressada de la Caixa, Coca-Cola, Vichy Català, Hinchables-Infantiles, Panini, Danone, Europastry, Federació Catalana de Penyes i APMAE. Gràcies a la seva ajuda i a la implicació dels diferents professionals del club, els nens i nenes del RCD Espanyol han viscut un dia ple de màgia i d'emocions.

Els més petits han gaudit d'una jornada en què han estat els protagonistes i han centrat tota l'atenció. La massa social blanc-i-blava ha demostrat, una vegada més, el seu sentiment de pertinença i les seves ganes de participar activament en les iniciatives i actes promoguts pel club. La Festa Nadalenca ha estat el colofó a un cap de setmana perfecte per a l'Espanyol que acomiada l'any amb alegria i amb molta il•lusió amb vista al futur més immediat.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario