martes, 16 de diciembre de 2014

Si encara no ets soci, regala’t RCDE per aquestes Festes!

Foto: rcdespanyol.com

11 partits de lliga i tot el camí del primer equip a la Copa. Així arriba la campanya d’abonaments per al Power8 Stadium per veure els partits des d’ara fins a final de temporada. 

Consulta els preus i veuràs que és una molt bona oportunitat per fer-te soci de l’Espanyol si encara no ho ets! I és que la promoció entra en vigor avui mateix, podent viure a l’estadi grans partits de futbol amb els més importants equips de Primera.

Així doncs, l’oferta inclou tots els partits de lliga de la segona volta:

RCD ESPANYOL - UD ALMERIA
RCD ESPANYOL - VALENCIA CF
RCD ESPANYOL - CÓRDOBA CF
RCD ESPANYOL - AT. DE MADRID
RCD ESPANYOL - ELCHE CF
RCD ESPANYOL - ATHLETIC CLUB
RCD ESPANYOL- FC BARCELONA
RCD ESPANYOL - RAYO VALLECANO
RCD ESPANYOL - REAL MADRID

I a més, pel mateix preu, dos partits de la primera volta i tots els partits de la Copa, inclosa ja la tornada de setzens contra l’Alavés d’aquest dimecres:

RCD ESPANYOL - DEPORTIVO ALAVÉS
RCD ESPANYOL - SD EIBAR
RCD ESPANYOL - RC CELTA DE VIGO

Com es pot veure en els quadres adjunts, la campanya es resumeix en les següents condicions:

- Els socis que eren abonats la temporada passada 2013-14 tenen un 50% de descompte sobre els preus d’inici de curs. A més, poden conservar l’antiguitat pagant 50€ més (o 25€, en el cas dels socis infantils). Aquesta promoció concreta serà vàlida fins al 15 de gener de 2015.

- Les noves altes gaudiran d’un 40% de descompte sobre els preus de tota la temporada.

- Sempre que domicilïin, els nous abonats podran fer front a l’import del seu carnet en dos pagaments, sense cap tipus d’interès ni càrrec addicional (2 de gener i 2 de febrer).

Per a més informació, consulta l’apartat d’abonaments d’aquest web o contacta amb el P.A.S. (abonaments@rcdespanyol.com – telèfon: 902.666.902). 

Si encara no ets soci de l’Espanyol o vas deixar de ser-ne fa poc, no dubtis a aprofitar aquesta promoció i vine a viure el futbol amb nosaltres. 

Regala’t RCDE per aquestes Festes!

Font de la noticia: rcdespanyol.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario